Ridica-te !


ridica-teRidică-te, fată frumoasă! Ridică-te si lasă-ți pașii să te poarte spre un nou răsărit. Lumea nu se termină aici. Nu lumea ta! Lumea ta e neschimbată, la fel cum ai lăsat-o si te va aștepta răbdătoare cu aceeași bucurie a timpului nemăsurat in zile. Zâmbeşte! Zâmbeşte la marginea unei planete cu soare, doar tu ai ales-o pentru o ultimă vacanță! Umple-ți ochii avizi de cunoaştere cu raze și strălucește, căci numele tau înseamnă azi lumină!

Lasă dorul să curgă în voie, peste pământul mirosind a ploaie. Curând, prin iarba proaspăt încolţită vor trece alte suflete în căutare de iubire. Vor ști că și tu ai aflat-o și că magia ei te-a desenat și mai frumoasă.

Acum ridică-te, învelește-te cu amintirea camășii mov cu butoni aurii, strânge-o bine pe trupul înfrigurat si ascultă-ți viața pulsând în vene. Viața pe care ai redat-o sufletului tău, iubind. O eternitate Acasă, plus încă o vacanță, pe Pământ.

Îngăduie parfumului să te mai urmărească o vreme, nu-l goni degrabă, oricum Chanelul ăla “egoist” nu se dă uitat atât de ușor. Te știe cerul căutând răspunsuri , te știu drumurile arse de întrebări, iți știe noaptea rugile și fericirea fără margini, închinată tăcerii. Cuvintele strivite între palme, gândurile așezate pe piele, ia-le toate cu tine, nu le-ngropa în uitare! Scrie-le pe o foaie de jurnal si presează-le in locul trandafirului galben închipuit, pentru a le putea înşira pe perna păstrândă de parfum, pe tâmplele durânde, in nopţi de agonie .

Închide ochii să mai simți o dată mireasma aducerii aminte, caută în buzunarul cămășii mov ultima nerostire, scutur-o de cel din urmă fir de nisip de pe drumul întoarcerii Acasă și întinde mâinile. Cu încredere și curaj, Îngerului căzut ce-a venit să te ridice, căci mai ai atâtea de aflat!

 

sursa foto: internet

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s