Misandrie vs Misoginism – eu ii spun simplu, frustrare


Misandrie_vs_misoginism_eu_ii_clarissa_emanuelaOk! Imi asum riscul de a fi contrazisa sau criticata, mai ales de catre femei. Accept! Fara extreme. Fara cazuri sociale.
Am asistat destul la discutii si am citit o tona despre cat de interesate material si blonde sunt femeile si cat de porci, nerecunoscatori si curvari sunt barbatii.
Bullshit! Toti suntem o apa si-un pamant!
“Eu stau ca proasta acasa si legan copilul iar el se imbata ca porcu’ in crasma cu prietenii lui de rahat!” Fato, parca odata te distrai si tu alaturi de prietenii lui! Cine te-a pus sa faci copil daca voiai si tu sa stai in crasma? Da, suna dur si acid. Te deranjeaza ca sta in crasma? De ce nu ti-ai luat un bibliotecar? Ce vrei de fapt? Stabilitate, incredere, romantism, nopti de sex nebun? Hmmm… da’ cine se plange ca de cand a nascut a pus pe ea, ca nu se mai simte atragatoare si ca sta toata ziua la cratita?? Ia pune ceva smacuri pe tine, un parfum fin ( scoate-l de la pastrare p’ala de-l purtai la primele intalniri, o fi expirat de atunci…), niste desuuri de calitate sau… tu si atat pe sub un capotel de matase, du copilul la bunici si asteapta-l cu zambetul acela…Crezi ca o sa mai vada cateva kile in plus ( alea sunt oricum doar in capul tau), sau o sa te intrebe dupa un sex ca la inceput daca ai gatit ceva pe ziua de azi? Crede-ma, poti sa-i dai si pita cu untura, ca nu-i mai pasa!
Se uita dupa altele? Hai sa fim serioase! Tu nu te-ai uitat niciodata dupa vecinul imbracat mereu la patru ace, care miroase a Chanel Egoiste de te innebuneste si care mai coboara si dintr-un Bmw ultimul racnet ? ( fara nicio aluzie ) Eu una, recunosc ca da!
Si nu zambiti satisfacuti, domnilor, ca va vine si voua randul!
Hmmmm… Te plangi in crasma aia pe care o uraste nevasta-ta, in fata prietenilor “ de rahat” cum ca nu te mai atrage? Cand i-ai dus ultima data un buchet de flori? Cand sa-si mai faca unghiile daca o gasesti mereu dand cu aspiratorul? Voiai menajera sau amanta? Pai hotaraste-te! Amandoua, exista doar in fanteziile tale! E blonda? Da’ ce, cand ai luat-o era bruneta? Acu’ e idioata si tipa toata ziua la copil? Si daca nu tipa la copil tipa la tine? Ca ai fost la crasma sau chiar, unde dreq ai fost pana la ora asta, cand ea iti gatea ciorba de fasole cu ciolan afumat?
Du-ti copilul la ma-ta, ca e si al tau, imprastie niste lumanari prin casa, ca nu te costa o avere si pe femei le incanta rahaturile astea marunte, eventual cumpara-i ceva sexy si spune-i ca vrei sa vezi cum ii sta. O sa fiti amandoi fericiti si n-o sa mai tipe…de nervi!
Mai desfa cate o sampanie din cand in cand si mai lasa berea aia ieftina de la bodega, macar o data pe luna.
Spune-i ca stai tu azi cu copilul, cat isi face ea de cap cu prietenele la mall sau la spa.
Las-o sa rada, sa se bucure, fa-o sa se simta frumoasa cu tot cu kilele alea in plus, sau in minus. Si ascult-o! Poate chiar are ceva de spus…
V-ati plictisit unul de celalalt? Aha! Pai asta-i alta poveste. In cazul in care nu sunteti exilati pe o insula pustie, ar trebui sa fie simplu. Fara bascaleala, fara misandrie sau misoginism.
Asta se numeste frustrare!
Si eu am fost maritata. Si eu sunt mama. Dar mai presus de toate, sunt femeie!
Am fost si blonda si bruneta. Am iubit mereu si am fost iubita. Cand n-am mai rezonat, am zis pas.
Mi-am dorit o fetita bruneta, cu parul ondulat si ochi albastri, ca ta-su. Ei bine, a iesit blonda, cu ochi caprui, ca ai mei. E cea mai frumoasa fata din lume si nu am simtit niciodata ca mi-am irosit tineretea. Ba mai mult, am tras niste discoteci de pomina in acea perioada! Mi s-au aprins apoi calcaiele dupa un londonez crazy si plin de el, undeva la dracu’n praznic, in capatul celalalt al lumii, in Bahamas, in mijlocul oceanului. Ce amintiri frumoase! M-am ales cu un baietel super smart, care are engleza in adn, blond cu ochi albastri ca cerul din Bahamas, unde a fost conceput. Ta-su nu l-a vazut niciodata. Si-a vazut de drum. Sa fie sanatos! Eu m-am ales si cu distractia, si cu amintirile si cu minunea asta de copil.
De ce sa fi plans si sa fi blestemat? Am fost in stare si singura sa schimb un pampers si sa-l starng in brate, sa ma bucur de el cum creste.
In alta ordine de idei, culegem ceea ce semanam!
So… doamnelor si domnilor, lasati frustrarea deoparte, ca toti suntem o apa si-un pamant! Iubiti-va, respectati-va si inainte de a va porcai reciproc, ganditi-va ca toti suntem bucati din aceeasi placinta cu mere!

sursa foto: internet

4 gânduri despre &8222;Misandrie vs Misoginism – eu ii spun simplu, frustrare&8221;

  1. ESTI SUPERBA, imi place si-ti impartasesc opiniile, corect, plangerea de mila, e pierdere de timp, cine vrea sa-si piarda timpul….s-o faca….viata e scurta, iar la batranete as dorii sa-mi amintesc nebuniile si trairile frumoase, nu frustrarile…realizarile, nu esecurire…Avem nevoie de oameni pozitivi si fericiti in viata noastra…iubesc oamenii, asa cum sunt ei, cred in minuni….

    Apreciază

  2. Nici nu ai idee cat de mult pot sa fiu de acord cu tine. Problema reala este ca odata ce se casatoresc, in 90% din cazuri cred/sper ca exista o explicatie la reactiile brusc anti-sociale ale celor doi. Eu am impresia ca pixu’ de la primarie e inmuiat in extract de stat acasa. Si pe oricare dintre cei doi il plesneste chefu’ de ieseala, nu se poate, ca mai bine stau ei cuminti si se uita la TV ca oricum maine merg la munca si nu-i asa tree facut curat si … o tarla de scuze care mai de care mai penibile.
    Iar cand apari copii s-a terminat viata personala.

    Ciudat, dar nu e nevoie sa stea sau unu sau altul cu copilul, pot iesi amandoi, ca de aia s-a inventat babysitting-ul (daca nu ai o ruda pe care sa poti conta). Si da, un babysitter gasesti pana seara tarziu asa ca daca ti se face pofta la 8 sa iesi la 10 inca se mai poate.

    Problema e ca suntem prea comozi, prea indoctrinati de niste idei fetide cum ar fi aia cum ca dupa o varsta nu e normal sa mai iesi in oras, sa te distrezi si sa te simti bine, pentru ca … nu asa fac oamenii normali. Pentru ca o familie cu doi copii intra in gura lumii ca sunt niste depravati si-i vorbeste lumea de cate-n luna si in stele ca-si neglijeaza copii pentru ca in fiecare saptamana merg la un restaurant sau la un club. Si beau si se distreaza si sunt un cuplu perfect de imediat 8 ani. Din fericire cei doi mai sus pomeniti sunt indeajunsi de destepti incat sa-i doara fix NU de vorbele rudelor, vecinilor samd si au 2 copii de pus la rana (asta asa ca paranteza).

    Asa, ca sa nu mai bat campii si sa revin la subiect. Dupa cum spuneam Clary, sunt 100% de acord cu tine. Dar cei doi ar fi mai bine sa iasa impreuna, sa-si pastreze cercurile de prieteni, sa-si pastreze vietile in continuarre asa cum erau inainte de casatorie/copii/etc.

    Si oricat de timpit suna, este timp pentru de toate, si pentru curatenie, si pentru mancare si pentru distractie. Cat despre sex … sa fim seriosi … este intotdeauna timp. iar daca nu e timp e aspirina, iar daca nu e chef e internetul samd. Ah, si apropo, oricat de puritani ar fi unii si alti, la toti ne sta capul la sex si la toti ne place, cat mai des si cat mai bun.

    Imi cer de pe acum scuze tuturor pentru … greselile de ortografie, dar recunosc ca sunt prea lenes sa corectez si prea neatent ca sa le observ cand le fac. Mea culpa.

    Apreciază

    1. No, first te scuzam pt toate cele intr-ale ortografiei, din moment ce ti le-ai asumat 😛
      Second, wow! E o premiera, Dragomir sa fie 100% de acord cu mine. Are you sure, papi? Nici o obiectie, cat de mica?
      Bine, Radule! Adevarul e ca o buna parte din cei care ajung sa se casatoreasca o fac doar de amorul artei, doar ca sa fie in rand cu lumea, sa-si asigure „zona de comfort”. Le putem face pe toate, casatoriti sau nu, putem trai frumos, atata timp cat stim ce vrem si nu cautam sa dam vina pe cei din jur pentru propriile neputinte..
      Hai, bless you si fa-ti de cap! 😉

      Apreciază

Lasă un comentariu